مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

میزان شیوع اعتیاد در خراسان رضوی ۲.۷ درصد جمعیت این استان است

  • کد خبر: ۱۵۰۱۸
  • ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۳
میزان شیوع اعتیاد در خراسان رضوی ۲.۷ درصد جمعیت این استان است
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: میزان شیوع اعتیاد به مواد مخدر و مصرف دخانیات در استان ۲.۷ درصد از کل جمعیت آن است و سالانه سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون نخ سیگار در این استان مصرف می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدحسین صالحی روز پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران که در مشهد برگزار شد افزود: گردش اقتصادی مصرف مواد مخدر و استعمال دخانیات در خراسان رضوی سالانه بیش از ۷۰ هزار میلیارد ریال است در حالی که اعتبارات عمرانی و جاری این استان در سال کمتر از ۳۰ هزار میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: هزینه درمان اعتیاد در حوزه مواد مخدر و استعمال دخانیات نیز در خراسان رضوی دو برابر هزینه مصرف آن است و در مجموع مصرف مواد مخدر و مواد دخانی ضربه اقتصادی بزرگی به این استان وارد می‌کند.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: شرایط عمومی جامعه، مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی را دشوار کرده، زیرا سن اعتیاد کاهش یافته و هم شیوع سیگار در بین زنان و هم شیوع مواد مخدر رو به افزایش است.

صالحی افزود: تغییر رویکرد مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی معضل دیگری است که درمان آن را بسیار مشکل کرده به طوری که در برخی موارد درمان بیماری ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی غیر ممکن است.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: در حوزه مقابله با ورود مواد مخدر براساس آمار‌های جهانی، ایران سرآمد سایر کشور‌ها در دنیاست و همواره در خط مقدم مبارزه بوده و بیشترین کشفیات را داشته و سه هزار و ۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز در این راه تقدیم کرده است.

صالحی افزود: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دوره‌های آموزشی خود را با هدف افزایش سطح آگاهی مردم اجرا می‌کند، اما آموزش را کافی ندانسته و اقدامات ایجابی را نیز لازم می‌داند به این معنا که در کنار افزایش سطح آگاهی مردم باید فضایی برای تخلیه انرژی جوانی جوانان فراهم شود.

وی ادامه داد: ساخت فضا‌هایی برای تخلیه انرژی جوانان در مرحله نخست در ۳۳ محله از شهر مشهد با اولویت حاشیه شهر و با کمک‌های سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی در دستور کار قرار گرفته است.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال آینده مرحله دوم این طرح در همه محلات شهر مشهد و سایر شهر‌های استان و همه روستا‌های دارای دهیاری در دستور کار قرار می‌گیرد تا فضایی برای تخلیه انرژی جوانی در آن‌ها ایجاد می‌شود.

رییس هیات مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران نیز در این نشست گفت: یکی از مصادیق بارز انفاق، انفاق علم و آگاهی است و موثرترین پیشگیری دادن آگاهی به مردم است.

حجت الاسلام سید حسن معین شیرازی افزود: اگر مردم آگاهی داشته باشند سراغ بسیاری از مسایلی مانند اعتیاد که برای خود و خانواده و جامعه شان مشکل‌زاست نمی‌روند.

وی اضافه کرد: علمای روانشناسی و جامعه شناسی معتقد هستند که بین ۶۵ تا ۷۰ درصد شخصیت انسان‌ها تا سن هفت سالگی شکل می‌گیرد و کودک در این مدت بیشترین تاثیرپذیری را از والدین خود دارد.

رییس هیات مدیره جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران گفت: موثرترین اقدام پیشگیرانه آگاهی دادن به خانواده‌هاست تا بتوانند تاثیرگذاری درستی بر کودکان خود داشته باشند.

معین شیرازی افزود: هیچ فردی از ابتدا تصمیم به مصرف مواد مخدر یا استعمال دخانیات نداشته است و اعتیاد با "بله" گفتن به یک "بفرما" آغاز می‌شود پس باید زمینه‌ای ایجاد شود که فرد "نه گفتن" را بیاموزد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->